Video : Tipsbladet
Superliga

OB-bomber drømmer om FC Barcelona: Op til universet, om det sker

Den norske angriber Sander Svendsen brød igennem som bare 15-årig. Nu har karrieren bragt ham til OB, hvor han har scoret masser af mål, og drømmen er på sigt endnu større adresser.

I en alder af bare 22 år har den norske angriber Sander Svendsen allerede mere end 150 seniorkampe på cv'et, så det er en erfaren herre, de i sommer fik fat på i OB.

Og den erfaring har vist sig fra start af tiden hos den fynske klub, for Sander Svendsen har allerede banket syv mål i kassen.

Læs også:Dansk profil forlader norsk klub: Jeg er åben for alt

Erfaringen har han fået, fordi han allerede som 15-årig fik sin debut på førsteholdet i Molde, og selv om han ikke er nået lige som langt som eksempelvis Martin Ødegaard, der også fik sin debut som 15-årig og siden blev solgt til Real Madrid, er der stadig store drømme hos Sander Svendsen.

Og den ultimative drøm er den spanske liga..

Læs også:Bruun og Povlsen afslører de fem største overraskelser i Superligaen

- Jeg har altid sagt, at min store drøm er at spille i Barcelona. Jeg kommer altid til at have det som mit øverste mål, for så ved jeg, at der altid er noget, jeg kan forholde mig til. Så må det være op til universet, om det sker eller ikke sker. Nu har jeg først og fremmest fokus her, hvor jeg vil gøre det så godt som muligt for mine holdkammerater, for klubben og for byen. Det er det eneste, der er i mit hoved. Vi skal slutte så højt i tabellen som muligt og få så mange sejre som mulig, siger Sander Svendsen i et interview med Sport Inside.

Nordmanden skiftede i 2017 fra Molde til Hammarby, og det var her, han lærte Jakob Michelsen at kende. I foråret 2019 var han udlejet til Odd, inden han i sommer blev købt af OB og Jakob Michelsen.

Næste mulighed for Sander Svendsen for at vise sig frem er en kamp mod Hobro IK på søndag.

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 14. runde

Læs også:Lykkelig OB-helt: Der er en fantastisk stemning på holdet

Læs også:OB’s nye højre back: Tror sgu ikke, det bliver permanent

Læs også:Stolt OB-træner: Han får sandsynligvis en ny kontrakt