Video : Tipsbladet
Superliga

Optimistisk FCK-stjerne tror på comeback torsdag

Viktor Fischer måtte sidde ude senest, hvor klubben vandt med 4-2 over Silkeborg. Han håber og tror dog på, at han kan være tilbage allerede torsdag.

Superliga-klubben FC København fik tre point i weekenden, hvor Silkeborg IF gæstede.

Her skulle offensivspiller Viktor Fischer have været med fra start, men under opvarmning blev det besluttet, at han ikke skulle spille alligevel.

Læs også:Optakt: Malmö FF - FC København

Det var Fischer selv, der valgte ikke at spille, efter han mærkede en stramning i en muskel. Nu håber offensivspilleren på at være klar til de to kommende udekampe mod Malmö FF og Brøndby IF henholdsvis torsdag og søndag.

- Nu vil jeg arbejde hårdt på at blive 100 procent klar til på torsdag, så jeg kan spille allerede der, siger Viktor Fischer til FCK's hjemmeside.

Læs også:FCK-anfører om skader: Vi er ikke heldige

- Vi står jo foran to af efterårets vigtigste udekampe, som er nogle virkelig fede kampe, som jeg håber at kunne være med til og sætte mig præg på. Og først og fremmest at vi som hold leverer nogle gode præstationer.

FC København har tre point i Europa League-gruppespillet, efter holdet vandt med 1-0 ude over schweiziske Lugano. I Superligaen ligger holdet nummer to i rækken - et enkelt point efter topholdet FC Midtjylland.

Læs også:Ståle opdaterer: Fischer skal scannes - ser skidt ud med Stage

Læs også:Viktor Fischer udgår af opvarmningen til Silkeborg-møde

Læs også:Solbakken om Bendtner: Messi er også smårusten