Superliga

Organisationen skal sikre Horsens-sejr

AC Horsen ligger i øjeblikket på en femteplads i Superligaen, og en sejr over Randers vil bringe østjyderne tættere på en endnu en sæson i Danmarks bedste række.

AC Horsens-træner Johnny Mølby håber på et godt resultat mod Randers, men han er samtidigt klar over, at det ikke bliver let.

- Deres start med 4-0 sejren over FC Nordsjælland og 3-1 sejren over Esbjerg fortæller lidt om, at det er et godt hold og der venter os utvivlsomt en hård fight, siger Johnny Mølby til klubbens hjemmeside.

- Vi skal ramme niveauet fra OB-kampen igen, hvor vi havde hårdhed i vores ting og en skarp organisation, hvor vi hang godt sammen. Hvis vi kan finde frem til det niveau igen og vi har tilskuerne med os, så tror jeg på, at vi kan hente alle tre point mod Randers FC, fortæller cheftræneren.

Her er Horsens-truppen:

Søren Jochumsen, Anders Nøhr, Morten Rasmussen, Nabil Aslam, Allan K. Jepsen, Issey Nakajima-Farran, Gilberto Macena, Martin Spelmann, Niels Lodberg, Sebastian Andersen, Thomas Kortegaard, Martin Retov, Jimmy Mayasi, Mads Agesen, Janus Drachmann, Kenneth Stenild, Ulrik Lindkvist, Kenan Hajdarevic, Troels Kløve.