Foto: Lars Rønbøg / Getty Images
Superliga

Otte kampe uden sejr: OB-chef freder Jacob Michelsen

OB har blot hentet tre point i de seneste otte Superliga-kampe, men træneren sidder sikkert i sædet, hvis man skal tro OB-chef Michael Hemmingsen.

OB spillede søndag 1-1 med Superligaens klare bundprop fra Silkeborg IF, og står dermed uden sejr i de seneste otte Superliga-kampe i træk. Men der er fortsat opbakning til træner Jacob Michelsen hos OB-ledelsen.  Det skriver fyens.dk.

Inde forårssæsonen lå OB med i slipstrømmen til at kunne klemme sig ind i top 6, men efter nederlag til Brøndby og uafgjorte mod Randers FC og Silkeborg IF, er den drøm stort set slukket.

Læs også:Det lærte vi af Superligaen: Mørke skyer over Odense

Der er fem point op til top 6 - og da Randers FC med en kamp i hånde har mulighed for at gøre det hul endnu større, er OB så godt som sikre på at skulle spille om at undgå nedrykning efter grundspillet. 

- Det er overhovedet ikke aktuelt for os at skille os af med træneren. Vi støtter op om det hele og gør nu alt for at finde den første sejr, der skal til for at vende billedet. Trænerens stilling er slet ikke til diskussion, siger sportschef Michael Hemmingsen til Sport Fyn.

Læs også:AaB’er om top seks-chancer: Skal nok have heldet med os

OB var en af de klart mest aktive klubber i januars transfervindue, men indtil videre lader resultaterne i den grad vente på sig. 

OB har i de otte kampe uden sejr blot hentet tre point og har i forårets tre første kampe bare scoret et eneste mål. OB's slutprogram for Superliga-grundspillets tre sidste runder tæller to udekampe mod henholdsvis SønderjyskE og AGF samt en hjemmekamp mod Esbjerg fB. 

Læs også:Pokalkampen mod EfB betyder alt for Nicklas Helenius

Læs også:Tverskov om straffespark: Jeg mærkede ikke selv den store kontakt

Læs også:Uforstående SIF-keeper om OB-straffe: Troede, at der var frispark til mig