Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

AaB’er om top seks-chancer: Skal nok have heldet med os

Hvis AaB skal ende i top seks, har de brug for lidt held, mener Kasper Kusk.

AaB har hentet to sejre i foråret, og hvis de skal i top seks, kræver det op til tre sejre mere samt noget held. Det forudser Kasper Kusk, der i et interview med Nordjyske kommenterer på nordjydernes chancer for at havne i det såkaldte Mesterskabsspil.

Med tre kampe tilbage af Superligaens grundspil er AaB på en sjetteplads, som giver adgang til Mesterskabsspillet. Nordjyderne er dog á point med syvendepladsen Randers FC, der til gengæld har spillet en kamp færre.

Læs også:Pokalkampen mod EfB betyder alt for Nicklas Helenius

Og AaB skal derfor bruge lidt held, hvis de skal havne i top seks, vurderer AaB’s Kasper Kusk. 

- For at det skal lykkes, skal vi nok også have lidt held med, at der er nogle af de andre, der spiller lidt uafgjort i de indbyrdes kampe. Men det kommer til at kræve det ypperste, og det er vi klar på, siger Kasper Kusk til Nordjyske.

Læs også:Tverskov om straffespark: Jeg mærkede ikke selv den store kontakt

I de tre resterende grundspilskampe skal AaB møde henholdsvis Lyngby Boldklub, Esbjerg fB og AGF, og ifølge Kasper Kusk skal AaB i hvert fald vinde de to første, hvis de skal slutte iblandt de seks øverste i Superligaen. 

I foråret har AaB vundet over både Silkeborg IF og Brøndby IF, mens de søndag indkasserede forårets første nederlag, da de gæstede FC København i Parken.

Læs også:FCM-træner før SønderjyskE: Det bliver med garanti ikke let for os

Læs også:Skarp SønderjyskE-angriber: Vi overrasker mod FC Midtjylland

Læs også:Blackout mod FCK sætter AaB under pres i top-6-kapløb