Video : Tipsbladet
Superliga

Skarp SønderjyskE-angriber: Vi overrasker mod FC Midtjylland

Anders K. Jacobsen forventer, at SønderjyskE kan overraske mod FC Midtjylland mandag aften.

Når SønderjyskE gæster FC Midtjylland på MCH Arena mandag aften, leverer de sønderjyske gæster en overraskelse. Sådan lyder det fra sønderjydernes Anders K. Jacobsen

Anders K. Jacobsen kom til SønderjyskE fra OB i transfervinduet i januar og er kommet godt fra land med to mål og én assist på sine første to kampe, hvor SønderjyskE har hentet en sejr over Hobro IK og et nederlag til FC Nordsjælland i foråret hidtil.

Læs også:Blackout mod FCK sætter AaB under pres i top-6-kapløb

Mandag aften venter forårets hidtil sværeste opgave for SønderjyskE, når de skal på besøg hos topholdet FC Midtjylland. Her forudser Anders K. Jacobsen dog en overraskelse. 

- Vi overrasker i hvert fald med et resultat, siger Anders K. Jacobsen til Jydske Vestkysten og uddyber:

Læs også:Niels F. efter Brøndby-sejr: Det var tre rigtig, rigtig vigtige point

- Nu er jeg jo stadig ny i klubben, men jeg synes, at vi har haft et defensivt virkelig stærkt udtryk. Det skal vi tage med til Herning, kombineret med at vi skal være kølige og afklarede med bolden. Og så skal vi være lige så dygtige i omstillingerne, som vi har været hidtil.

Mens FC Midtjylland er på førstepladsen i Superligaen forud for opgøret, er SønderjyskE nummer 10 i rækken med 25 point efter 22 kampe. Glen Riddersholms mandskab har fire point op til OB, der dog har spillet en kamp mere.

Læs også:SønderjyskE svækket til FC Midtjylland-kamp: Må undvære trio

Læs også:FCK-angriber tager sigtelse med ro: Jeg er ikke bekymret

Læs også:Højdepunkter: Se Brøndbys Simon Hedlund blive matchvinder mod Lyngby