Superliga

Ousman Jallow var tæt på Randers

Randers forhørte sig i Brøndby om prisen på Ousman Jallow, og i følge hans agent Ibrahim Jallow var et skifte tæt på.

Ousman Jallow blev rygtet på vej væk fra Brøndby i ugerne og dagene op til transfervinduets lukning i aftes. Tættest på at skrive kontrakt med Brøndby-angriberen var Randers FC, der henvendte sig til Brøndby for at forhøre sig om prisen for Jallow. Men handlen blev ikke til noget, selv om det i følge agent Ibrahim Jallow var tæt på.

- Vi var tæt på med Randers indtil søndag, men det var ikke det helt rigtige for ham. Ousman ville egentlig rigtig gerne, men der var nogle forhindringer, der gjorde, at det ikke blev til noget.

- Det hele så ellers godt ud, og vi vidste, at de ville få Ousmans landsmand Tijan Jaiteh. Men det lykkedes ikke at blive enige, og så valgte de at hente ham Erton Fejzullahu i NEC Nijmegen, siger Ibrahim Jallow til tipsbladet.dk.

LÆS OGSÅ: Ousman Jallow bliver i Brøndby

Ousman Jallow har kontrakt i Brøndby frem til sommer, og han fortsætter nu i Brøndby - efter al sandsynlighed i hvert fald. For transfervinduerne i Norge, Sverige og flere steder i Østeuropa er stadig åbne, og det giver Jallow en mulighed for at skifte klub. Men lige nu ligger det ikke i kortene.

- Der kan være en chance for ham et andet sted, men vi forventer nu, at han bliver i Brøndby, til hans kontrakt udløber, siger Ibrahim Jallow.