Superliga

Randrup efterlyser opbakning

Brøndnby-backen Anders Randrup er ikke tilfreds med den måde han selv og holdkammeraterne hjalp hinanden i søndagens nederlag til AaB.

For fjerde gang i træk gik Brøndby fra banen uden sejr, da klubben i aftes tabte 1-2 til Superligaens bundhold, AaB. Især i første halvleg var de nordjyske gæster klart bedst, og det giver anledning til selvransagelse i Brøndby-truppen.

Læs også: Ducan gjorde det onde mod mod BIF

- Vi mangler noget kommunikation. Der mangler en masse basale ting, men kommunikationen var slet ikke på plads. Opbakningen manglede. Vi hjalp simpelthen ikke hinanden nok, siger Anders Randers Randrup til tipsbladet.dk.

Randrup spillede højre back i kampens første time, inden han blev skiftet ud til fordel for angriberen Osama Akharraz. På det tidspunkt var stillingen fortsat 0-2, men Brøndby var væsentligt bedre med i kampen, end de var før pausen. Det skyldtes til dels udskiftningerne af Daniel Stenderup og Brent McGrath, som allerede efter en halv time blev ofret på desperationens og taktikkens alter.

Læs også: Akharraz: Et stort øjeblik

- Selvfølgelig er det hårdt for dem at blive skiftet ud så tidligt, men jeg tror ikke, det var fordi, de to gjorde det dårligere end os andre. Det kunne være gået ud over hvem som helst, siger Anders Randrup om de to unge Brøndby-spillere, der måtte lade livet for Henrik Jensens dispositioner.

Læs også: Henrik J.: Meget skuffende

Med nederlaget er Brøndby fortsat fire point efter OB, som i aften kan sætte sig endnu tydeligere på den vigtige andenplads med en sejr i Herning over FC Midtjylland. Vinder fynboerne i det jyske har de et forspring på syv point til Brøndby, og med tanke på at klubben fra vestegnen blot har sikret sig én sejr og i alt seks point i forårets seks kampe, virker det nærmest som et umuligt hul at lukke.

- Vi startede egentlig foråret med en god organisation, og det er den, vi skal have tilbage nu. Jeg synes egentlig ikke, vi som sådan mangler selvtillid, men vi mangler selvtillid, når det kommer til at vinde kampe, slutter Anders Randrup.

Randrup og Brøndby får muligheden for at hente forårets anden sejr - eller det tredje nederlag - allerede på torsdag, hvor et andet bundhold, Esbjerg, venter på Brøndby Stadion.