Superliga

Rekdal: FCK burde ikke være på La Manga

Aalesunds træner Kjetil Rekdal forstår ikke, at FCK gider spille træningskampe på La Manga.

FC København spiller i øjeblikket træningskampe i en turnering på spanske La Manga, hvor mestrene i dag møder norske Aalesund.

Uanset om FCK når finalen, tager holdet hjem før den sidste kamp i træningsturneringen, da man foretrækker at bruge tiden på at forberede sig til Champions League-opgørene mod Chelsea hjemme i Danmark. Og hos Aalesund, der i dag spiller kvartfinale mod FCK i den spanske træningsturnering, forstår cheftræner Kjetil Rekdal ikke helt, at FCK i det hele taget gider spille med i træningsturneringen, hvor FCK efter Rekdals mening er særdeles overlegen.

- FCK er bedre end alle hold i Eliteserien (Tippeligaen, Norges bedste række, Red.), og når de slår Vålerenga, som blev nummer to i Eliteserien i fjor, med 5-1, så burde de måske have set efter anden modstand, siger Kjetil Rekdal ifølge avisen Verdens Gang.

På sit eget holds vegne glæder Rekdal sig over at skulle møde FCK.

- Det er den bedste modstander, Aalesund nogensinde har mødt. Jeg så dem mange gange sidste forår, og dengang synes jeg, de var meget gode, siger Kjetil Rekdal.

FC København møder Chelsea 22. februar og 16. marts, og før første kamp har de danske mestre træningskampe mod Elfsborg og de norske mestre Rosenborg, som FCK efter to tætte opgør sendte ud i Champions League-kvalifikationen i august sidste år.