Superliga

Remco: Kortene er blandet men ikke uddelt

Remco van der Schaafs fremtid er fortsat uafklaret. Han ruster sig til et forår, hvor der bliver ekstrem hård kamp om pladserne i Brøndbys forsvar.

Hollandske Remco van der Schaafs lejeaftale med Brøndby udløber til sommer. Og den snart 32-årige forsvarsspiller kan derfor snart være fortid i klubben.

Det forlyder, at Brøndby gerne vil af med Van der Schaaf som en del af den oprydningsproces, klubben er igang med. Hollænderen lader sig dog ikke påvirke af virakken omkring hans fremtid og konkurrencen med Clarence Goodson, Mikkel Bischoff, Max von Schlebrügge og Daniel Stenderup.

- Ud over dem du nævner der, er Pierre Kanstrup faktisk også em god midterforsvarer, så vi er faktisk seks spillere, der kæmper om to pladser. Men det er okay. Jeg kender situationen, og den er, som den er. Kortene er blandet, men de er ikke delt ud endnu, siger Van der Schaaf til tipsbladet.dk.

LÆS OGSÅ: Bischoff skal næppe til Lyngby

Hollænderen tager altså spekulationerne afslappet. Han koncentrerer sig i første omgang om at gøre det godt, når Henrik Jensens træningsfløjte pifter spillerne rundt på træningsanlægget omkring Brøndby Stadion.

- Der er ikke noget nyt om min fremtid overhovedet, og jeg vil også hellere koncentrere mig om det, der sker på træningsbanen. Det gælder om, at vi støtter og hjælper hinanden - også når Henrik engang har valgt, hvilke spillere han først og fremmest vil bruge, siger han.

LÆS OGSÅ: - FCK kunne blive mestre i Holland