Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Riddersholm beundrer FCK: En mastodont i dansk fodbold

Ifølge SønderjyskE-træneren bør alle klubber i Danmark se op til FC København. Han er især imponeret over hovedstadsklubbens måde at håndtere deres tætpakkede program på.

Søndag drager SønderjyskE mod hovedstaden for at spille imod FC København. 

Forud for opgøret har Glen Riddersholm sat nogle ord på, hvilken klub FCK er. Og han er ikke uimponeret. Tværtimod. Ifølge SønderjyskE-træneren bør alle klubber i Danmark se op til FC København. 

Læs også:Optakt: FC København - SønderjyskE

- Det er mod en mastodont i dansk fodbold, som man kun kan have respekt for. Den måde, de evner at spille tre kampe på en uge på, det er bemærkelsesværdigt, og det er noget, alle vi andre i dansk fodbold kun kan se op til, siger han ifølge SønderjyskEs hjemmeside. 

Selvom Riddersholm er svært imponeret over FC København, tror han stadig på muligheden for point i søndagens opgør. Han fremhæver den mentale del som værende en vigtig faktor.

Læs også:SønderjyskE-kant slipper med skrækken: Kan måske spille mod FCK

- Vi skal vise den udebaneform, som vi har vist ind til videre, hvor vi er ubesejrede i pokalen og ligaen. Vi viste i Brøndby, at vi kan levere en god præstation, og det skal vi over og gentage på søndag, hvor vi møder et vanvittigt dygtigt fodboldhold. Vi skal igen vokse på det mentale og på vores præstation, og så må vi se, om det igen kan lykkes for os at få noget ud af anstrengelserne, siger han. 

FCK - SønderjyskE fløjtes i gang søndag kl. 18.00. 

Læs også:SønderjyskE-spiller om mareridtsoptakt: Jeg havde ikke spist i otte timer

Læs også:Første mål fra Bendtner sendte FCK mod pokal-avancement

Læs også:Sydbank Pokalen: FCK skal til Køge eller Aalborg