Superliga

Riddersholm fik sin første sejr

Glen Riddersholm fik i dag sin første sejr som FCM-træner, da Horsens blev besejret 1-0. Selve kampen var ufattelig kedelig.

Glen Riddersholm fik sin første sejr som FC Midtjylland-chef, da ulvene besejrede AC Horsens med 1-0 på hjemmebane skærtorsdag. Ret meget mere at glæde sig over, havde FCM-folkene så heller ikke.

For spillet var bestemt ikke særlig godt og chancer blev der ikke skabt ret mange af. På det punkt var Horsens faktisk farligere, men endnu engang må Den Gule Fare ærgre sig over, at Gilberto Macena er i gang med en rigtig skidt halvsæson. Den lille brasilianer misbrugte endnu engang en stor portion chancer.

Kampens afgørelse faldt efter 33 minutters spil. Efter en del klumpspil i Horsens-feltet endte bolden hos Christian Sivebæk, der tordnede bolden op i nettaget.

Ellers var det som nævnt ikke en kamp, der på nogen måde vil gå over i historien. Alt for mange fejlaflevering og ingen kreativitet stjal for det meste billedet denne skærtorsdag på MCH Arena.

Men det er Glen Riddersholm og Co formentlig fløjtende ligeglade med. De sikrede sig nemlig tre vigtige point og kan så småt begynde at drømme sølv-drømme igen.