Superliga

Skoubo: Fortjente sejren mere end FCK

Aftenens opgør endte 1-1, men skulle der have været en vinder, burde det have været OB, lyder det fra angriber Morten Skoubo.

Morten Skoubo bragte OB foran i 1-1-opgøret imod FC København, og selvom der var glæde over det ene point, kunne angriberen en skjule en lille skuffelse.

- "Hvis der var nogen, der fortjente at vinde i dag, så var det faktisk os. De havde bolden en del, men vi spiller os frem til mange gode muligheder. Det har vi også i andre kampe, men spillet har måske ikke været lige så flydende som i dag," siger Morten Skoubo til tipsbladet.dk.

- "Vi vidste godt, at vi skulle give alt for at få point med herfra. Og det gjorde vi. Indsatsen har også været der i de andre kampe, men det har bare ikke fungeret lige så godt som denne gang."

OB havde overtaget på den centrale midtbane, hvor Eric Djemba-Djemba og Kalilou Traoré huserede, og midtforsvaret med Anders Møller Christensen og unge Daniel Høegh formåede at holde Cesar Santin og Superliga-topscorer Dame N'Doye nede.

- "Vi ved jo, at FCK er farlige, og at de har to super farlige angribere. Vores forsvar tog sig virkelig kærligt af dem i dag. De gjorde det virkelig fantastisk begge to, og Daniel (Høegh, red.) blev også kåret til Man of the Match. Det er helt fortjent, for de pakkede dem ind. Selvfølgelig kommer de frem til lidt, men det gør sådanne spillere," siger Morten Skoubo.