Superliga

Stokholm forlænger med FCN

34-årige Nicolai Stokholm har forlænget sin kontrakt med FC Nordsjælland.

Nicolai Stokholm har skrevet under på en ny kontrakt, der binder ham til FC Nordsjælland  frem til sommeren 2012.

- Jeg er glad for, at vi kunne blive enige om en ny aftale. Jeg har hele tiden været åben omkring, at jeg er glad for at være kommet hjem til FCN. Der har været udvikling, mens jeg har været her – ikke mindst med pokaltitlen sidste år. Men jeg tror på, at klubben kan rykke sig endnu mere i fremtiden, og det vil jeg enormt gerne være en del af, siger Nicolai Stokholm til klubbens hjemmeside.

Mandag blev det afsløret, at Morten Wieghorst stopper som træner i klubben til sommer for at tiltræde som U/21-landstræner. Samtidig blev FCN-assistenten Kasper Hjulmand forfremmet til cheftræner fra sæsonen 2011/12, hvilket havde indflydelse for Stokholms beslutning.

- Når Morten Wieghorst stopper til sommer, var det rigtigt vigtigt for mig, at klubben valgte en ny cheftræner, der deler den samme fodboldfilosofi og som derfor kan og vil føre det vigtige arbejde videre. Det har man fundet i Kasper Hjulmand, og det mener jeg er essentielt, hvis vi skal fortsætte den proces og udvikling, vi har gang i, og som jeg som nævnt er glad for at være en del af. Så afklaringen i forhold til, hvem der skal tage over til sommer, har kun gjort det endnu lettere for mig at skrive under på min fremtid her, siger Stokholm.

FCN-sportschef Jan Laursen glæder sig over forlængelsen med anføreren

- ”Stokken” er den type lederfigur, som er vigtig i enhver trup, og han har til fulde levet op til de store forventninger vi havde til ham, da han blev købt fri af sin kontrakt i Norge for godt to år siden. Han er en positiv indflydelse for vores unge trup, en naturlig autoritet og et bindeled mellem spillere og ledelse her i klubben, siger Jan Laursen.

Nicolai Stokholm førte i sæsonen 2010/11 FC Nordsjælland til pokaltriumfen i Parken mod FC Midtjylland. Han scorede selv i kampen og blev efterfølgende valgt til Årets Pokalfighter.

- Nicolai Stokholm er stadig sulten, måske endda endnu mere nu end da vi hentede ham til i sin tid. Han har alt det der skal til, hvis man vil være en ældre spiller i FCN. Han vil og han kan både på og uden for banen. Og så er det dejligt, at han deler vores tro på projektet også for fremtiden.