Superliga

Superliga-klub venter trods seks udløb

SønderjyskE's sportsdirektør Ole Nielsen har is i maven, selvom Haderslev-klubben har seks spillere med kontraktudløb til sommer.

SønderjyskE har haft en fin Superliga-sæson og skal være særdeles uheldig for at ryge ud af den bedste række, når stillingen gøres endeligt op i sidste weekend i maj.

Dermed står sønderjyderne til for tredje sæson i træk at bevare Superliga-status, selvom klubben i hver af de tre sæsoner har haft et spillerbudget, der højst har været oppe at snuse til nedrykningsstregen sammenlignet med de 11 konkurrenter.

I denne sæson har SønderjyskE gjort nogle fornuftige handler med et salg af Sölvi Ottesen til FC København for omtrent 10 millioner kroner, et par millioner for Søren Frederiksen til samme klub, mens man den anden vej har fundet tre startende spillere i Jarl Andre Storbæk (Panetolikos), Eyjolfur Hedinsson (GAIS) og Mustafa Kucukovic (klubløs) på fri transfer, mens Nathan Coe (Randers), Henrik Hansen (OB) og Quincy Antipas (HB Køge) er kommet til på beskedne transfersummer.

SønderjyskE har otte point ned til Esbjerg under nedrykningsstregen, men trods udsigten til endnu en redning og evnen til at indgå gode aftaler venter sønderjyderne med at forlænge med seks førsteholdsspillere, der står frit 1. juli.

- Vi afventer hvad, status er i næste sæson. Vi håber, at det er i Superligaen, men før vi handler skal vi vide, hvor vi er henne, siger sportsdirektør Ole Nielsen til tipsbladet.dk.

- Vi har vel 14-15 spillere sikret til næste sæson, så det er ikke sådan, at vi står på bar bund, siger Nielsen.

SønderjyskE kan til weekenden tage et nok afgørende skridt væk fra bundkampen, da man møder et skadesramt FC Nordsjælland-mandskab, der er uden sejr i de første fire Superliga-runder.

Her er de seks SønderjyskE-førsteholdsspillere, der har kontraktudløb til sommer
Henrik Bødker – Midtbane – 30. juni 2011
Hannes Eder - Forsvar - 30. juni 2011
Mads Jessen – Midtbane – 30. juni 2011
Mustafa Kucukovic - Angreb - 30. juni 2011
Andrei Sidorenkov – Forsvar – 30. juni 2011
Michael Stryger – Forsvar – 30. juni 2011

Se hele tipsbladet.dk's liste over Superliga-spillere, der er transferfri til sommer, ved at klikke her.