Video : Tipsbladet
Superliga

Surt show for Silkeborg: Tabte generalprøve til NordicBet Liga-hold

Kent Nielsen og Silkeborg IF tabte med 0-2 til Viborg FF i sidste testkamp inden Superliga-foråret.

Der venter et svært forår for Silkeborg IF, der ligger sidst i Superligaen og tilmed har solgt sin topscorer Ronnie Schwartz. 

Kent Nielsen har fået lidt nye folk ind, men at dømme ud fra klubbens testkampe før forårssæsonen, skal der et mirakel til for at forblive i Superligaen.

Læs også:Alt om Hobro IK: "Mål-Pål" er tilbage og skal redde sit hold

Klubben tabte fredag med 0-2 hjemme på Jysk Park til Viborg FF fra den næstbedste række, og det var Silkeborg-holdets sidste test, inden det i næste weekend går løs hjemme mod AaB.

Superliga-holdet kom bagud allerede efter to minutter af opgøret på et mål af Shevole Achelus, og selv om der var chancer til begge hold, skulle man helt frem til tre minutter før tid for at finde opgørets sidste mål, som blev sat ind af Viborgs prøvespiller Mateo Aramburu.

Læs også:Tidligere Superliga-profil: Det hele startede med ingen spilletid under Kuhn

Dermed kan Kent Nielsen se tilbage på fire testkampe, hvor man godt nok vandt den første mod FC Midtjylland, men hvor man også samtidig tabte de tre efterfølgende med henholdsvis 2-6, 0-1 og 0-2. 

Man kan altså konstatere, at Silkeborg IF fortsat har problemer med at holde modstanderne fra fadet, og så må det bekymre, at der ikke er blevet scoret i de sidste par kampe mod henholdsvis Sogndal og Viborg FF.

Silkeborg ligger sidst i Superligaen med 10 point efter 20 kampe - det er tre færre end Esbjerg fB og hele syv point efter Hobro IK, der ligger tredjesidst. Efter 32 runder af Superligaen rykker de første to hold ud, men nummer 11 og 12 skal spille playoff om nedrykning.

Læs også:FCM har hægtet Brøndby af: Her er Superliga-klubbernes spillerbudget

Læs også:Alt om FC Midtjylland: Topholdet har lavet store indkøb i jagten på guldet

Læs også:Sanneh om tyrkisk fiasko: Jeg følte mig aldrig hjemme