Superliga

Thomas Delaney: Jeg får spilletid

FC Københavns Thomas Delaney føler sig sikker på, at han får spilletid i forårets sidste kampe. Det er den melding han har fået af cheftræner Ståle Solbakken.

Efter FC København sikrede sig det danske mesterskab i påsken, har Ståle Solbakken sat sig for at prøve nogle af de mindre etablerede spillere i Superligaen. Det satser den unge midtbanemand Thomas Delaney på, kommer ham til gode.

- Jeg føler, at jeg er rimelig tæt på. Jeg tror også, jeg havde spillet i hvert fald en af de kampe, vi lige har haft, hvis ikke jeg var blevet skadet, siger Thomas Delaney til tipsbladet.dk.

Læs også: - Absalonsen er efter Delaney

Det var lige inden sejren over Lyngby, at Delaney fik problemer med en ryg, der låste. Ryggen er dog klar igen, så den vil Delaney ikke bruge som undskyldning, hvis ikke han spiller mod SønderjyskE på søndag. Indikationerne fra Ståle Solbakken har dog også været, at Delaney nok skulle få lov at betræde forårsgræsset.

- Jeg tror, der kommer spilletid. Han har i hvert fald sagt, at jeg har gjort det godt, og der ville komme spilletid, siger Thomas Delaney.

Om han så starter inde i næste kamp mod SønderjyskE, kommer der først svar på, når FCK løber ind i Parken søndag kl. 16.00.