• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

'Ulven' hjælper FCK-toppen: En som ikke er følelsesmæssigt involveret

Foto: Getty Images

FC Københavns kommunikationschef Jes Mortensen fortæller, at den tidligere Anders Fogh-spindoktor Michael Ulveman er tilknyttet som ekstern konsulent i klubben.

Af Oliver Okstrøm

Det er i disse coronatider en del nemmere at holde øje med, hvem der sidder på tribunerne til Superligaens kampe, og hos FC København har man haft besøg af den tidligere Anders Fogh-spindoktor Michael Ulveman, der også går under øgenavnet 'Ulven'.

Han er i dag en del af kommunikationsfirmaet 'Ulveman & Børsting', hvor han blandt andet hjælper til med krisehåndtering - og i øjeblikket er kunden altså FCK med bestyrelsesformand Bo Rygaard i spidsen. Det bekræfter klubbens kommunikationschef Jes Mortensen i et interview med B.T.

Læs også:Mellemsæson måske på vej: Thorup har brug for hjælp fra sponsorerne

Her bliver det ydermere forklaret, at Michael Ulveman har været ekstern konsulent hos dem i de seneste små 10 år, hvor det primært har været omkring det forretningsmæssige som regnskaber, at han har været tilknyttet. Men det kan også være noget andet, hvor Mortensen har brug for hjælp.

- Og så kan jeg bruge ham som sparringspartner, hvis jeg har brug for at vende noget med én, som ikke er følelsesmæssigt involveret i det, og hvor jeg måske har brug for en objektiv vurdering af noget, lyder det fra FCK-kommunikationschefen.

Læs også:- Ståle Solbakken virker som et såret dyr

På det seneste har klubben eksempelvis gået igennem en fyring af Ståle Solbakken, hvor man efterfølgende har fået kritik for den måde, som man har kommunikeret på, hvilket også var årsagen til, at Ståle Solbakken valgte at tale ud i et interview i Onside på TV3+.

I stedet for Ståle Solbakken har man hidtil fundet Jess Thorup til at tage cheftrænerdelen, mens der stadig mangler at blive fundet en sportschef/direktør med en måneds tid til at transfervinduet åbner i januar.

Michael Ulveman var spindoktor for Anders Fogh Rasmussen, da sidstnævnte var statsminister.

Læs også:Optakt: SønderjyskE - FC København

Læs også:Dybt uenig med Solbakken: Det vil jeg gerne udstede et dementi på

Læs også:Langer ud efter FCK-ledelsen: Med dette setup er dominansen i fare

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus