Superliga

Wass: Stolt over plads på væggen

Daniel Wass er glad for, at han nåede landsholdsdebuten, inden han vinker farvel til Brøndby. Wass' plads på "wall of honour" gør ham stolt.

Daniel Wass blev i sidste uge Brøndbys 71. A-landsholdsspiller gennem tiderne. Det blev fejret ved, at hans navn blev smækket op på landsholdsvæggen "wall of honour" på Brøndby Stadion.

Højre backen fik hele anden halvleg, da landsholdet spillede mod England i sidste uge, og 21-årige Wass fik selv lov at "afsløre" sit navn på væggen ved den officielle præsentation i fredags.

- Jeg er utrolig glad og stolt over at få mit navn op på den væg, inden jeg slutter herude til sommer. Der står så mange store navne deroppe, og det gør mig glad, at mit navn nu står deroppe sammen med dem, siger Daniel Wass til tipsbladet.dk.

LÆS OGSÅ: Brøndby fejler på Wass-debut

Michael Laudrup var det første navn, der kunne skrives på væggen tilbage i 1982, og siden er 70 navne kommet til. Blandt andet landsholdskoryfæer som John "Faxe" Jensen, Kim Vilfort, Brian Laudrup og Peter Schmeichel.

Her godt en uge efter debuten er landsholdsdebuten da også første begyndt at sætte sig hos Brøndby-backen.

- Det er helt klart det største i min karriere indtil videre. Og efter jeg har tænkt mere over det og snakket med folk om det, er det sådan rigtig gået op for mig, hvor stort det egentlig er, siger han.