Superliga

Brøndby fejler på Wass-debut

Brøndbys Daniel Wass fik i dag sit navn på klubbens væg med landsholdsspillere efter debuten onsdag aften mod England. Men der var lidt forvirring om årstallet for debuten.

Som traditionen hører sig til i Brøndby, får alle landsholdsspillere i klubbens historie deres navn på landsholdsvæggen 'wall of honour.'

Daniel Wass fik sin debut på A-landsholdet onsdag aften, hvilket blev markeret med en lille seance på Brøndby Stadion fredag. Daniel Wass skulle hive et dække af væggen, hvorefter hans navn kom til syne.

Dog var der en lille forvirring omkring årtallet for debuten. Ud for Daniel Wass' navn stod der nemlig 2010, hvilket naturligvis er helt forkert.

På Brøndbys Facebook-side hedder det fra klubbens side, at der var tale om en lille morsomhed overfor Daniel Wass og at tallet vil blive korrigeret til det korrekte 2011.

På Brøndbys officielle billede er tallet på landsholdsvæggen ændret -muligvis ved fotoshop

Se her billedet af det forkerte årstal - klik her

Og se så her, hvordan tallet er blevet rettet på det officielle billede.

Daniel Wass fik trods fejlen på væggen fine ord med på vejen af klubbens sportslige koordinator Jan Groth Møller, der i sin tid spottede forsvarsspilleren.

- Der løb en lyshåret knægt rundt på højrekanten i Avarta, der var rigtig god og sørgede for, at Brøndby IF ikke vandt kampen mod Avarta, så i klubben snakkede vi straks om, at ham måtte vi have fat i. Og det fik vi heldigvis, siger Jan Groth Møller til Brøndbys hjemmeside.

- Det er fantastisk for Brøndby IF hver gang en af vores egne drenge kommer på A-landsholdet. Det betyder meget for hele klubben.

Daniel Wass har kontraktudløb til sommer, og det er blevet gjort officielt, at han forlader klubben på en fri transfer for at søge nye udfordringer.