Europa League

Celtic-boss: Larm for os!

Forud for Celtics vigtige Europa League-kamp mod HSV på Celtic Park, har Cetics manager, Tony Mowbray været ude og bede tilhængerne om at larme til kampen for at motivere sit hold.

Celtic har endnu sin første sejr i denne sæsons Europa League til gode, og derfor håber Celtics manager, Tony Mowbray på, at hans hold kan få vendt skuden mod Hamburger SV, der pt deler førstepladsen i den tyske Bundesliga med Bayer Leverkusen.

Derfor håber manager Tony Mowbray også på, at Celtics fans vil gøre sit for, at Celtic kan få vendt skuden i Europa Leagues Gruppe C.

- Det her er en begivenhed, hvor de (Celtics fans, red.) virkelig burde komme og - forhåbentlig - hjælpe os til sejr på trods af, at vi står overfor et komplet og meget stærkt hold. Jeg er sikker på, at supporterne vil gøre sit for, at vi sammen kan overvinde HSV, siger Tony Mowbray, der forsøger at nedtone Celtics favoritrolle på grund af hjemmebanefordelen.

- Vi går ud og prøver på at vinde, men det er vigtigt at huske på, at deres hold består af ene af topspillere, siger han.

Indtil videre har Celtic tabt 2-1 ude til Hapoel Tel-Aviv, mens de på hjemmebane fik 1-1 mod Rapid Wien.

HUSK AT DU KAN FØLGE KAMPEN MELLEM CELTIC OG HSV LIVE - KLIK HER!