Europa League

Grønkjær: Det er et godt hold

FC København kunne - desværre for dansk fodbold - ikke få point med hjem fra PSV Eindhoven. Ifølge Jesper Grønkjær lykkedes missionen, men alligevel blev det til et 1-0-nederlag.

Jesper Grønkjær var en af FC Københavns bedste spillere på Phillips Stadion i aften, men han kunne ikke gøre meget ved PSVs sejrsmål på kontra, som han beskriver som 'paradoksalt'.

- Det er jo paradoksalt, at de scorer på en kontra lige efter, vi har haft en kontra. Vi satsede på kontraer, men vi kom ikke frem til de store chancer. PSV er et godt hold, men det var vores fortjeneste, at de ikke spillede hurtigere, for vi stod kompakt, så de ikke kunne styre spillet. Og det lykkedes jo. Men de skal angribes på samme måde i Parken, og vi kan forhåbentlig få et bedre resultat der, siger Jesper Grønkjær, som havde en lille batalje med en PSV-spiller midt i 2. halvleg, som kastede et gult kort af sig.

- Sådan er fodbold. Det sker jo hele tiden, fortæller Grønkjær om situationen.

Med nederlaget ligger FC København nu på sidstepladsen i Europa League Gruppe Gruppe K, men københavnerne har kun et enkelt point op til andenpladsen, der giver adgang til knock-out-runderne.