Europa League

Legionær: FCK får det rigtig svært

Lilles danske angriber, Emil Lyng, forudser en hård fysisk kamp for FC København, når de den 25. februar gæster Velodromen i Marseille i Europa League.

Da FC København i fredags blev parret med Olympique Marseille i Europa Leagues 1/16-finaler udtrykte FCK's midtbanespiller Martin Vingaard overfor tipsbladet.dk, at han var tilfreds med lodtrækningen.

Men 20-årige Emil Lyng fra franske OSC Lille, der sammen med Marseille og Bordeaux er tophold i den franske liga, forudser, at FCK får det rigtig svært.

- Det bliver en fysisk meget hård kamp for FCK. De har nogle enormt fysisk stærke spillere, og det er ligesom det deres koncept kører på. Og så er deres angribere noget helt særligt, siger Emil Lyng til tipsbladet.dk, om Marseilles angreb bestående af Mamadou Niang, Fernando Morientes og Brandao.

Lyng forudser, at Marseille over to kampe trækker det længste strå mod det danske mesterhold.

- I Parken kan alt selvfølgelig ske, men når de kommer til Marseille, får de det rigtig svært, for de vil selvfølgelig gøre alt for at vinde efter at være blevet slået ud af Champions League. For dansk fodbolds skyld, håber jeg da på FCK, men jeg tror, Marseille går videre, siger danskeren.