1. division

HB Køge tilknytter Aggers lillebror

Daniel Aggers lillebror Marco Agger skifter fra Rosenhøj i Sjællandsserien til HB Køge i 1. division.

HB Køge får det næste halve år gavn af Daniel Aggers lillebor, angriberen Marco Agger, der kommer til klubben fra Rosenhøj i Sjællandsserien. 21-årige Agger har trænet med HB Køge i længere tid, og han bliver nu belønnet for sin arbejdsindsats, og han får chancen for at spille sig ind på holdet i løbet af foråret.

- Marco ved godt, at springet fra Sjællandsserien til toppen af 1. division er enormt. Ikke desto mindre knyr han ufortrødent på, og det kan vi rigtig godt lide på de her kanter, siger HB Køges sportsdirektør Per Rud til klubbens hjemmeside.

HB Køge har fortsat ikke mulighed for at skrive kontrakter, hvorfor Marco Agger spiller hos Superliga-nedrykkerne på en såkaldt amatøraftale. Marco Agger glæder sig til udfordringerne, der venter i 1. division.

- Jeg savnede fællesskabet i fodbold, og det er helt slut med golf nu. I HB Køge har jeg også oplevet stort fællesskab, og jeg glæder mig til at give den en skalle her i foråret, og så håber jeg naturligvis på spilletid, siger Marco Agger.

Marco Agger kommer til at kæmpe med Fabinho, Simon Makienok Christoffersen, Arman Mehakovic og Adeola Runsewe.