1. division

Horsens ansætter ny administrerende direktør

1. divisions tophold AC Horsens opruster i administrationen med ansættelse af ny administrerende direktør.

Den ulønnede direktør Bent Poder forlader nu jobbet i AC Horsens, og hans sæde bliver overtaget af 44-årige Henrik Ravn, der får titel af administrerende direktør i selskabet AC Horsens A/S.

- Henrik Ravn har opnået en storartet karriere i erhvervslivet, hvor han har arbejdet sig op til en direktørstilling i Elite Miljø A/S. Han spillede selv i Horsens i perioden 1992–1994 og var spiller, da overbygningen AC Horsens blev en realitet. Før tiden i HFS/AC Horsens spillede Henrik Ravn i Vejle Boldklub samt i Bundesligaen hos Fortuna Düsseldorf og i Esbjerg fB. Som menneske er han udadvendt og imødekommende, og han bliver omdrejningspunktet i AC Horsens, hvor hans ansættelse er begyndelsen på en helt ny æra. Bent Poder har gjort det fantastisk som ulønnet direktør, men nu går vi skridtet videre til en fuldtidsansat lønnet direktør og det ser vi meget frem til, siger bestyrelsesmedlem Ole Simonsen.

Henrik Ravn glæder sig til sit nye job i den jyske klub, hvor det handler om at geare klubben til SAS Ligaen.

- Jeg ser frem til at blive en del af det fremtidige team, der skal udvikle klubben yderligere. AC Horsens er gearet til at være med i SAS Ligaen på alle niveauer, og klubben hører hjemme i den bedste række. Jeg går ind i jobbet med åbent sind og ser frem til at samarbejde med personerne i og omkring AC Horsens, og jeg glæder mig rigtig meget, for jeg har fået et rigtigt godt indtryk af bestyrelsen og glæder mig til at møde de ansatte og frivillige i klubben, siger Henrik Ravn.