1. division

Horsens-chef: Ser fornuftigt ud med Bech

Selvom han forlod AC Horsens for over ti år siden, har klubben holdt kontakten til Claus Bech Jørgensen, der lige nu prøvetræner i 1. Divisions-klubben.

Selvom han forlod AC Horsens for over ti år siden, har klubben holdt kontakten til Claus Bech Jørgensen, der lige nu prøvetræner i 1. Divisions-klubben.

I 1999 søgte den unge Horsens-spiller Claus Bech Jørgensen med hjælp fra et familiemedlem om job i en række engelske klubber i næstbedste og tredjebedste række.

Missionen lykkedes, da Bech Jørgensen kom til Bournemouth, og siden har den danske midtbanespiller spillet over 300 kampe i England.

Siden sommer har Bech Jørgensen været mere eller mindre klubløs bortset fra optrædener som amatør i to mindre klubber, og nu forsøger midtbanespilleren at få en aftale i AC Horsens.

Bech Jørgensen træner i den østjyske by i denne uge, hvor sportschefen Jesper Hansen glæder sig til at se, om midtbanespilleren er noget for oprykningsfavoritterne.

- Vi har holdt kontakten ved lige, siger Jesper Hansen til tipsbladet.dk.

Han slog igennem her for over 10 år siden. Vi kender ham som en rigtig god fyr. Det er for tidligt at sige endnu, om han skal have en kontrakt, siger Jesper Hansen.

Nu skal han forsøge at overbevise træneren om, at det er fornuftigt at give ham en kontrakt. Han er en god løber og har et stort fodboldhjerte, og det har vi set til træning. Det ser fornuftigt ud indtil videre, siger Jesper Hansen.

Claus Bech Jørgensen har fortalt til tipsbladet.dk, at han håber meget på at få en aftale med Horsens.