1. division

Horsens venter med Bech-dom

AC Horsens undersøger flere muligheder på midtbanen, før klubben vender tommelfingeren op eller ned til sidste uges prøvespiller Claus Bech Jørgensen.

AC Horsens havde i sidste uge klubbens tidligere spiller Claus Bech Jørgensen til prøvetræning.

33-årige Claus Bech Jørgensen har været uden professionel kontrakt siden sidste sommer, hvor Blackpool ikke ville forlænge med danskeren, og siden da har Jørgensen efter bedste evne holdt sig i form ved at spille og træne som amatør i Port Vale og Conference-klubben Fleetwood Town.

I denne uge har Horsens den unge FCM-spiller Zakaria Hassan til prøvetræning, og 1. Divisions tophold vil afvente Hassans præstationer og 'andre muligheder', før klubben træffer beslutning om en kontrakt til Claus Bech Jørgensen.

- Claus har prøvetrænet med os, og vi har sagt til ham, at det gik fint. Vi har nogle andre muligheder, vi vil tjekke, så kan det være, at vi vender tilbage til ham. I mellemtiden har Claus selvfølgelig også frie hænder til at finde noget andet, siger Horsens' sportschef Jesper Hansen til tipsbladet.dk.

Claus Bech Jørgensen fik sit gennembrud i AC Horsens i slutningen af halvfemserne, hvorefter midtbanespilleren, der i midten af sidste årti havde en kort landsholdskarriere med Færøerne, rykkede til Bournemouth.