1. division

Jimmy Nielsen: Tilbud fra ind- og udland

Jimmy Nielsen er gået på klubjagt efter at have mistet motivationen for at fortsætte i Vejle Boldklub. Men først idag er der opstået nogle muligheder i både ind- og udland.

I onsdags sagde Jimmy Nielsen til tipsbladet.dk, at han er kørt sur i Vejle Bolkdklub, og at motivationen er væk. Idag har han så fået fri af Vejle til at bruge tiden på at finde sig en ny klub, og målmanden skal have fart på, for mandag aften lukker transfervinduet.

Indtil nu har Jimmy Nielsen dog ikke haft noget nyt på hånden, men den blonde keeper fortæller nu, at dagen idag har budt på et par interessante følere.

- Idag er der opstået et par muligheder for mig, og det er både i ind- og udland. Jeg vil ikke sætte navne på klubberne, men jeg tænker selvfølgelig lige nu over de muligheder, siger Jimmy Nielsen til tipsbladet.dk.

LÆS OGSÅ: Jimmy Nielsen: Jeg er kørt sur i Vejle

Rygterne om, at FC Midtjylland skulle være interesseret i Jimmy Nielsen er også nået frem til hovedpersonen. Det ligner en oplagt mulighed, for Jimmy Nielsen kender FCM-træner Allan Kuhn særdeles godt fra deres fælles fortid i AaB. Nielsen afviser dog, at han skulle være på vej til Heden.

- Det har ikke noget på sig, lyder kommentaren fra Nielsen.

Sporten.dk fortæller idag historien om, at en amerikansk klub skulle have været interesserede i at købe Jimmy Nielsen fri af Vejle tilbage i december. Målmanden bekræfter det link, men understreger, at det ikke er den enkeltstående begivenhed, der har fået ham til at ønske sig væk fra klubben.

- Der var en amerikansk klub i december, det er rigtigt, men de kunne ikke betale, hvad Vejle krævede. Det er nu ikke det, der har gjort mig umotiveret, for det her startede desværre endnu tidligere. Der har været så mange ting, der har gjort, at jeg har det, som jeg har det. Bægeret er bare flødet over, siger Jimmy Nielsen.

Den 32-årige målmand understreger endnu engang, at det er ham selv, der er problemet, og at det hverken er Vejle, holdkammeraterne eller trænerne, der er skyld i hans ønske om et klubskifte.