1. division

Olsen junior: Ikke færdig i Randers

Ricki Olsen vil bruge forårssæsonen til at vise sig frem for Randers FC, mens han er på leje i nedrykningstruede Viborg. - Ikke et tilbageskridt, siger han.

Ricki Olsen har vist sin gode sparketeknik for Randers FC i Superligaen ved et par lejligheder og gjort opmærksom på sig selv som mere end bare Lars Olsens søn.

Alligevel kunne Ricki Olsen se frem til at sidde meget på bænken i foråret, da midtbanen er Randers FC's bedst besatte område. Solide navne som Kasper Lorentzen, Mikkel Beckmann, Rasmus Hansen, Tidiane Sane, Jonas Damborg og Ousmane Sarr står i vejen for fast spilletid, så da Viborg henvendte sig med at henblik på en lejeaftale frem til sommer, var Ricki Olsen klar.

- Jeg er utrolig glad for, at de var interesseret i mig. Nu får jeg gode muligheder for spilletid. Det var noget, der dukkede op i sidste øjeblik med Viborg, men det er jo en gammel top 6 eller top 8-klub med gode faciliteter, så jeg ser det ikke som et skridt tilbage, siger Ricki Olsen til tipsbladet.dk.

- Jeg håber at være medvirkende til, at vi undgår nedrykning. Det er vores hold også for godt til. Imens kan jeg så vise mig frem over for Randers, siger Ricki Olsen.

Han har kontrakt med Randers FC frem til årsskiftet, men det kan være, at kronjyderne vil forsøge at sælge ham allerede til sommer.

- Nu er jeg udlejet i et halvt år, og så må vi tage den derefter. Randers har oprustet rigtig meget, så det ser svært ud for mig med spilletid, men jeg giver ikke op. Det ville da være decideret tåbeligt. Jeg har altid haft god vindermentalitet, og jeg ser ikke mig selv som færdig i Randers. Kommer jeg tilbage dertil, vil jeg kæmpe for min plads.

- Men det kan også være, at Viborg vil købe mig til sommer, og det vil jeg også være åben over for. Det ville ikke være nogen katastrofe at spille i 1. division, selvom jeg selvfølgelig helst vil spille i Superligaen.