1. division

Thomasberg sikker på oprykning

Hjørrings kommende cheftræner Thomas Thomasberg regner med, at han i vinterens transfervindue og i foråret kan finde spillere til en kommende sæson i 1. Division til Hjørrings suveræne tophold i 2. Division Vest.

40 point i 15 kampe er resultatet af Hjørrings efterår i 2. Division Vest, hvilket giver nordjyderne et forspring på 13 point til nummer fire i rækken Hobro, der er nærmeste opryknings-konkurrent.

Fra nytår er den tidligere spiller og træner i FCM Thomas Thomasberg cheftræner i klubben, og han regner med at bruge en del af sin tid på at finde spillere, der kan hjælpe Hjørring efter en oprykning til 1. Division.

- Vi har så mange point, at jeg ikke kan tro, at vi kan smide det. Vi har et halvt år til at forberede os på 1. Division, siger Thomas Thomaberg til tipsbladet.dk.

- Forhåbentlig kan vi komme til at træne mere i foråret. Vi skal ikke kaste om os med penge, det er ikke intentionen. Vi skal have gode spillere, siger Thomas Thomasberg.

Den tidligere FCM-boss Thomas Thomasberg har allerede tilknyttet Adeola Runsewe fra sin tidligere klub, og Thomasberg vil ikke afvise, at der følger flere spillere ad samme vej.

- Jeg skal bruge det netværk, jeg har fået, det kendskab, jeg har til spillere og trænere. Vi skulle gerne fiske tre-fire spillere før næste efterår, spillere, der forstærker os, siger Thomas Thomasberg.

Hjørrings store forspring i oprykningskampen skyldes, at Ikast på andenpladsen og Randers Freja på tredjepladsen ikke kan rykke op i 1. Division.

Læs også: Hvem skal i det sorte hul?