1. division

Træner: Martin Pedersen tages ikke til nåde

Martin Pedersen gør et godt indtryk som spiller i Vejles U-trup, forklarer Nicolai Wael, der står for den daglige træning. Men Wael udelukker, at backen bliver taget til nåde, hvis han ikke finder en ny klub.

Venstre backen Martin Pedersen er ikke i kridthuset i Vejle Boldklub, efter han sidste år gav udtryk for, at han gerne vil prøve lykken i en udenlandsk klub. Endnu har han dog ikke fundet en ny klub, men den 26-årige back skal ikke forvente at blive taget til nåde, hvis der ikke dukker en køber op.

- Det er der ingen chance for. Han er slet ikke inde i billedet eller inde i Vejle Boldklubs planer længere. Vi er igang med at køre en række nye og unge spillere ind, og det er en del af en større strategi. Så på førsteholdet har vi tiltro til, at vores egen Erik Marxen og vores nye amerikanske spiller Euan Holden dækker pladsen ind, siger assistenttræner for Vejles førstehold og daglig træner af klubbens U-trup, Nicolai Wael, til tipsbladet.dk.

Læs også: Martin P.: Der sker ikke så frygtelig meget

Wael understreger, at Martin Pedersen gør som han skal og passer sin træning i U-truppen, og at der ikke den vej er problemer mellem de to parter.

- Martin passer sin træning og gør det, han skal. Men han har for lang tid siden givet udtryk for, at han gerne vil prøve noget nyt, og det har vi accepteret. At han så har tiden imod sig og ikke kan finde en ny klub, er hans eget problem. Er han her i foråret, så kommer han til at spille for Danmarksserieholdet, siger Nicolai Wael.