VM

Beckham afviser VM-stop

Den engelske landsholdsspiller David Beckham afviser, at han har tænkt sig at indstille karrieren efter VM i Sydafrika.

Den tidligere Manchester United- og Real Madrid-spiller David Beckham har haft sine op- og nedture med LA Galaxy, som Beckham har kontrakt med indtil sommeren 2011.

Beckham spiller ligesom sidste forårssæson på en lejeaftale i AC Milan, hvor Beckham holder sig i kampform, mens Galaxy forbereder sig til sæsonstart i marts, men Beckham afviser, at han har fået nok af sin omskiftelige karriere og derfor vil stoppe efter VM.

- Jeg har hele tiden sagt, at jeg fortsætter efter VM, og det vil ikke ændre sig, siger David Beckham til Associated Press efter avisen The Sun mente at vide, at Beckham ville stoppe.

Beckham understreger, at han har ambitioner om at vinde et amerikansk mesterskab med LA Galaxy, men han vil ikke afvise, at han igen næste forår tager imod AC Milans invitation om at spille nogle måneder på en lejeaftale.

- Vi må vente og se. Jeg vil spille topfodbold. Jeg har halvandet år tilbage på min kontrakt derovre (i Los Angeles, Red.), og jeg tager selvfølgelig tilbage efter det her, så der bliver ikke noget problem, siger Beckham.

David Beckham satser kraftigt på at få en plads i Fabio Capellos engelske VM-trup til sommer, hvilket for tiden ser sandsynligt ud.