VM

Beckham har 2010 fuldt booket

Der bliver nok at se til, hvis David Beckham skal have opfyldt sine målsætninger for det kommende år

David Beckham får travlt, hvis han skal nå alle sine mål for 2010. Først og fremmest vil han med England til VM, hvilket nok kræver et klubskifte til Milan, og så vil han også gerne lige sørge for, at VM i 2018 kommer til fodboldens hjemland.

For nylig rådede FIFA's vicepræsident Jack Warner England til at få flere store navne i spil til deres kampagne for at få VM i til landet, og det er altså det, som Beckham nu vil efterleve.

- Hvis jeg kan flyve til forskellige lande og hjælpe os med at få VM, så vil jeg gøre det. Jeg var beæret over involveret i OL-kampagnen, og der havde vi succes. Jeg blev bedt om at være ambassadør for det her, så selvølgelig sagde jeg ja, og jeg er seriøs omkring det. Jeg spiller stadig, så det er svært, men i og med MLS-sæsonen slutter i november, kan jeg være i Sydafrika i december. Jeg vil gøre, hvad jeg kan, siger Beckham ifølge The Daily Mail om beslutningen om de kommende verdensmesterskaber, der altså træffes i Sydafrika i december næste år.

Samme avis skriver, at Beckham kan godt begynde at pakke til næste år verdensmesterskaber. Hvis hans ventede lejemål med AC Milan fra januar falder på plads, tager Capello ham med til verdensmesterskaberne. Senest blev Beckham kåret til Man of the Match, da England onsdag slog Hviderusland med 3-0. Der ligger desuden den ekstra gulerod for Beckham, at han med spilletid i samtlige forberedelseskampe til turneringen og alle kampe inklusiv finalen til mesterskaberne kan snuppe den engelske landskampsrekord. Den tilhører i øjeblikket Peter Shilton med 125, mens Beckham har spillet 115.