VM

Capello ønsker engelsk CL-fiasko

Englands landstræner Fabio Capello håber ikke, at sidste års Champions League-finale imellem Chelsea og Manchester United gentages i denne sæson, da han er nervøs for sin VM-trups fysiske og mentale tilstand.

Italienske Capello har aldrig været bange for at sige, hvad han mener, og en del englændere vil nok også brokke sig over italienerens 'forbandelse' over landets succes i Premier League.

Sidste sæson var tre ud af fire semi-finalister nemlig engelske, og Capello er bange for, at han får en bande slidte spillere med til VM i Sydafrika.

- Der kan være op til otte-ni engelske spillere fra vores trup med i en gentagelse af kampen, og det er et problem, da vi så skal bruge fire-fem dage på at lade dem komme til kræfter bagefter, siger Capello.

Det er ikke udelukkende det fysiske slid, den drevne taktiker frygter, for en mental rutsjetur, á la John Terrys brændte straffespark i finalen, efterlader sig også spor i en spiller.

- Hvis de vinder, er spillerne glade, og det vil være godt for deres psyke. Men hvis de taber, bliver det en udfordring at samle dem op mentalt bagefter, siger Capello ifølge tribalfootball.com.