• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Oliver Okstrøm

Özils agent svarer Bayern-præsident igen: Rammer helt forbi skiven

Der bliver skudt frem og tilbage mellem Özil-lejren og resten af fodboldtyskland.

Af Oliver Okstrøm

Mesut Özil spillede ikke ligefrem en fremragende VM-turnering med Tyskland, der måtte forlade turneringen allerede i gruppefasen. Derefter har Özil valgt at stoppe det landsholdet, ligesom han kaldte nogle fra staben på det tyske landshold for racister.

Herefter valgte Bayern München-præsidenten Uli Hoeness at slå fast, at Özil havde været meget svag og spillet meget skidt. Nu har Özils agent, Dr. Erkut Sogut valgt at blande sig i hele sagen.

Det sker i en pressemeddelelse til fodboldsitet Goal.

- Kommentarerne fra Hoeness rammer helt forbi skiven, da de intet har med fodbold at gøre. Han prøver bare at flytte opmærksomheden væk fra det rigtige emne, der handler om racisme og diskrimination i Tyskland, som sker hver dag i landet, skriver agenten.

Sogut peger dog også på, at han slet ikke har noget i mod, at man kritiserer fodbold, men at Bayern-præsidenten ikke har nogen beviser for sine udtalelser om Özils spil. Blandt andet har den nu tidligere tyske landsholdsspiller lavet 40 assister på landsholdet og vundet årets spiller i Tyskland fem gange.

Hele sagen blev kickstartet, da Mesut Özil forud for VM fik taget billeder sammen med den tyrkiske præsident Erdogan, der er blevet anklaget for at have problemer med menneskerettigheder og pressefrihed.

Superliga

Mere Superliga

Fokus