Tonsser-jul: Den vigtige og målfarlige playmaker
Foto: Polfoto
Generelle

Tonsser-jul: Den vigtige og målfarlige playmaker

Hver dag i december præsenterer Tonsser-jul en af dansk fodbolds spændende talenter.

Tipsbladet.dk og Tonsser.com har indgået et samarbejde, der bliver søsat med denne julekalender men som på sigt vil brede sig langt mere ud over de mange danske spændende talenter.

I Tonsser-jul vil der hver dag gemme sig en spændende ung U/17 eller U/19-spiller, som har gjort sig særligt bemærket i efteråret. Der er ikke nødvendigvis tale om de bedste spillere i Danmark på deres position, men spillere der er klar til at tage næste skridt og fortjener anerkendelse for deres præstationer. 

Den 23. og 24. har vi reserveret som julegaver til de danske landshold. 

Hvis der sidder nogle scouts, trænere, klubber og agenter derude. Så er dette julekalenderen I ikke vil gå glip af.

1. December 2014:

 

★ Mark Brink Christensen

★ Central Midtbane, Esbjerg fB

★ U17 Landsholdsanfører

Tjek dagens kalender-profil på tonsser.com

Mark Brink Christensen er en leder og en dynamisk boks-til-boks spiller - dog med sine største forcer i det offensive.

- Jeg er klart bedst til det offensive, så nogle gange spiller jeg også som en fremskudt playmaker, siger Mark Brink Christensen.

Fra den centrale midtbane har han i efterårssæsonen allerede scoret 6 mål og lavet 3 assist, hvilket har sparket ham højt op på topscorerlisten på trods af sin midtbanerolle.

Mark Brink Christensen har et godt blik for spillet, er hurtig, teknisk stærk og meget målfarlig. Disse evner har været med til at gøre ham til anfører for både Esbjergs U17 Ligahold samt det danske U17-landshold.

- Han har en vigtig rolle i vores spillestil. I opbygningsspillet er han med til at sætte pasningsspillet op, og han er især god i modstanderens felt, siger Marks U17-træner Lars Vind.