Premier League

Everton har ikke råd til Donovan

Landon Donovan var lejet ud til Everton i sidste sæson, og begge parter vil gerne gøre aftalen permanent. Men Donovan er for dyr.

Landon Donovan blev i januar lejet ud til Everton fra LA Galaxy og nåede at spille 13 kampe for den blå Liverpool-klub, før han vendte tilbage til USA. Både Donovan og Everton var meget tilfredse med Donovans tid i klubben, men selvom de gerne vil gøre aftalen permanent, kræver LA Galaxy for mange penge for angriberen.

- Vi ville elske at have Landon Donovan i klubben, men han er for dyr, vi har simpelthen ikke de penge. Tror i ikke, at jeg allerede har spurgt klubejeren, om det kan lade sig gøre?, siger Everton-manager David Moyes ifølge foxsports.com.

Det forlyder, at David Beckham og Landon Donovans LA Galaxy kræver omkring 100 mio. kr. for den amerikanske landsholdsspiller. Et beløb Everton ikke ser ud til at kunne betale, på trods af at de indtil videre kun har brugt omkring 10 mio. kr. på spillerindkøb i denne sæson.

- Efter Premier League-standarder har vi stort set ingen penge brugt. Vi bliver nok den klub i ligaen, som bruger færrest penge på spillerindkøb, gætter David Moyes.

Everton endte i sidste sæson på 8. pladsen i Premier League.