Superliga

Stenilds rival kunne blive borgmester

Kenneth Stenild mangler spilletid for at kunne fortsætte sin udvikling som målmand, men erkender at førstevalget Søren Jochumsen er Mr. Horsens og kunne blive borgmester i byen.

Kenneth Stenild skiftede sidste år en reservetjans på AaB-bænken bag Karim Zaza ud med det, han troede skulle være gennembruddet - nemlig AC Horsens.

Her gik Stenild ud fra, at han kunne tage kampen om at blive førstemålmand op med Søren Jochumsen, men sådan er det ikke gået. Søren Jochumsen har stået lige så fast siden, og sådan ser det ud til at fortsætte.

- Jeg føler mig berettiget til at spille, men situationen er ikke ændret. Søren Jochumsen er førstemålmand, og træneren kan ikke skifte ud på den post, så længe at han står godt, og det går godt for holdet. Det ville jo se dumt ud, erkender Kenneth Stenild til tipsbladet.dk.

- Søren Jochumsen har en stor status i klubben. Han er nærmest Mr. Horsens og kunne uden tvivl vinde et borgmestervalg her, hvis han stillede op, mener Kenneth Stenild.

Det kunne Kenneth Stenild næppe, men målmandsfagligt er der ikke stor forskel på de to, mener han.

- Jeg har de samme værktøjer som ham, bare uden den samme erfaring, som kun kommer med spilletid. Jeg mener, at jeg er en lige så god målmand som ham, men han skal enten spille dårligt eller blive skadet, for at jeg kan komme til at stå, siger Kenneth Stenild.

- Inderst inde håber jeg da ikke, at han bliver skadet, men jeg er heller ikke tilfreds med min situation. Jeg har siddet på bænken længe nok nu.

Horsens-træner Johnny Mølby siger til tipsbladet.dk om Stenilds situation:

- Sådan er det jo i Superligaen. Der er brug for, at vi er konkurrecedygtige, også med dem udenfor banen. Der skal være benhård konkurrence. Lige nu er Jochumsen foran Stenild, fordi han har stået godt. Sådan er det.

Kenneth Stenild mener nu ikke, at der er tale om en sund konkurrence, for som han siger:

- Da jeg heller ikke engang fik spilletid i pokalkampen mod Brabrand tidligere på sæsonen, begyndte alarmklokkerne at ringe. For så er det jo ikke sund konkurrence.

- Jeg har halvandet år tilbage af min kontrakt, og jeg håber på, at der sker noget til januar. Enten i form af et lejeophold, som klubben godt nok har afvist før, eller et permanent skifte. Helst til en Superliga-klub, eller en klub i udlandet, men det kunne også være i toppen af 1. division. Jeg har stadig store ambitioner, så det skal være en klub på højt niveau.