Superliga

Sorin har gjort det fremragende

AGF's sportschef Brian Steen Nielsen uddeler stor ros til franskmanden Arthur Sorin, men vil alligevel se tiden an, inden en kontraktforlængelse kan komme på tale.

Franske Arthur Sorin blev oprindeligt hentet til AGF som højre back af Ove Pedersen og tiltrådte i januar 2009, men fik efterfølgende ikke overbevist Erik Rasmussen om sine kvaliteter og blev lejet ud til Sedan i hjemlandet.

Her i sommer vendte Sorin så hjem til en yderst usikker fremtid i AGF oven på nedrykningen til 1. division, men stik mod forventningerne er han pludselig blevet en meget brugbar spiller for AGF - som midterforsvarer i stedet for back.

Forleden gav Arthur Sorin udtryk for, at han er glad for Århus og gerne forlænger sin kontrakt med AGF, hvis han fortsat får spilletid. En idé, sportschef Brian Steen Nielsen ikke er helt fremmed over for, men han vil se tiden an.

- Arthur Sorin har også overrasket mig og gjort det fremragende for os i efteråret. Man skal dog huske på, at modstanden har været svagere, end den vi eventuelt kommer til at møde i Superligaen til næste år, og jeg mangler lige at se ham være god over en længere periode, inden jeg ved, om vi skal tilbyde ham en forlængelse, siger Brian Steen Nielsen til tipsbladet.dk.

Men tegnene er gode, for som Brian Steen Nielsen siger:

- Han spillede jo i midterforsvaret mod FC Midtjylland i pokalen og spillede en rigtig god kamp for os der, så det peger da i retning af, at han også er god nok til Superligaen.

Arthur Sorins kontrakt løber helt frem til sommeren 2012, så der er stadig tid for parterne at bestemme sig i.