Generelle

Vind lækkert ur - Stem på DKs bedste cykelrytter

I forbindelse med udgivelsen af Tour de France-magasinet kårer Tipsbladet Danmarks bedste cykelrytter nogensinde, og du er med til at bestemme .

Du kan være med til at kåre Danmarks bedste cykelrytter og samtig vinde et lækkert Tour de France-ur fra Festina til en værdi af
2.750 kroner. Afstemningen foregår ved sms.

Afstemningen, som du kan deltage i, er arrangeret i forbindelse med Tipsbladets store store Tour de France Guide, der kommer på gaden 16. juni.

Tipsbladets traditionsrige Tour de France magasin er som sædvanlig spækket med interview, portrætter, baggrundshistorier samt al den uundværlige statistik og analyse, du behøver, hvad enten du ser strabadserne i tv eller skal følge verdens hårdeste etapeløb på tætteste hold i Frankrig.

100 sider – 79 kroner.


Sådan vinder du det lækre Festina-ur til en værdi af 2.750 kroner:


Det eneste du skal gøre er at sende en sms til 1919 med teksten ”TOUR + nummeret på den cykelrytter du mener er den bedste nogensinde”. Vil du stemme på Bjarne Riis, skal du således skrive ”TOUR 4” og sende den til 1919. Alle der afgiver en stemme, er med i lodtrækingen om uret.

Vilkår
Prisen pr. sms er 4 kr. plus almindelig sms-takst. Beløbet vil blive trukket via din mobilregning. Du kan maksimalt stemme 3 gange pr. dag. Tjenesten udbydes af Tipsbladet A/S, Tomsgårdsvej 17-19, 2400, København NV, Tlf. 49 70 89 00. Der er ingen fortrydelsesret på afstemningen, hvilket du bliver bedt om at bekræfte, før du kan stemme.

Afstemningen er åben indtil fredag den 1. juli kl. 12.00.

Herefter offentliggøres navnet på “Danmarks bedste cykelrytter nogensinde” samt vinderen af lodtrækningen om uret fra Festina. Det sker her på tipsbladet.dk

Gå til præsentationen af de seks ryttere: