Generelle

Jacobsen: DK ikke førsteprioritet

Klubløse Lars Jacobsen afviser nærmest et skifte til Danmark, selvom flere klubber har meldt deres interesse.

På landsholdet er han højre back, men ellers er han ikke back nogen steder lige nu. Lars Jacobsen står uden arbejdsgiver, og lige nu leder han efter den rigtige klub og kontrakt.

Der bliver selvfølgelig spekuleret i hvor danskeren skal spille, når de europæiske ligaer går igang til august, og det er da heller ikke gået de danske klubbers næse forbi, at landsholdsbacken er fri på markedet.

- Der har været interesse fra forskellige lande i et bredt udsnit over det europæiske kontinent, og der har også været interesse fra nogle danske klubber, siger Lars Jacobsen til Jyllands-Posten.

Et eventuelt skifte til Danmarks mest succesrige hold fra hovedstaden er dog heller ikke aktuelt lige nu.

- Danmark er overhovedet ikke førsteprioritet lige nu, og jeg har ikke på noget tidspunkt være i dialog med FC København, så det er, hvor den ligger

Lars Jacobsen har spillet i Premier League siden 2008. Først for Everton, så Blackburn og den seneste sæson i West Ham, som nu er røget ud af den bedste række.

- Jeg havde selvfølgelig håbet, at der var en Premier League-klub med en flot kontrakt, der sagde: Lars, vi skal bruge dig i de næste par år. Den har ikke været der endnu, for havde den det, havde jeg ikke siddet her uden kontrakt. Den rigtige mulighed har ikke budt sig, men jeg håber, at den kommer, og jeg føler, at muligheden er til stede for det, siger Lars Jacobsen

Han slutter af med fortælle, at han har været glad for sin tid i West Ham, og gerne ville have blevet i klubben, skal en tur den næstbedste række.