Superliga

Santin bliver i FC København

Cesar Santin ønsker sig væk fra de danske mestre, men FC København vil ikke sælge brasilianeren i dette transfervindue.

Efter tre-et-halvt år i klubben, ønsker Cesar Santin at prøve sig af et andet sted end FC København. Brasilianeren har været på udkig efter nye udfordringer i over et år, og dette transfervindue var anset som et realistisk springbræt til en karriere under varmere himmelstrøg. Nu må Santin imidlertid væbne sig med tålmodighed mindst et halvt år endnu. FC København ønsker ikke at sælge at sælge den målfarlige brasilianer i denne omgang.

Læs også: Agent: Vi arbejder på Santin-exit

- Jeg havde et møde med Carsten V. Jensen tirsdag, og han lod mig forstå, at FC København står i en delikat situation. Man skal aldrig sige aldrig, men det tyder på, at Cesar bliver i FC København, siger Santins agent, Oliver Cabrera, til tipsbladet.dk.

FC Københavns delikate situation bunder ikke blot i en ny cheftræner, der ønsker kontinuitet i sin trup. Den har også grund i en angribersitauation, hvor Morten Nordstrand - der har kontraktudløb til sommer - står foran Cesar Santin i køen til affyringsrampen. Nordstrand sælges efter alt at dømme i løbet af de kommende uger, og FCK skal derfor have en angriber ind. Skulle Santin også sælges, skulle "Løverne" købe to mand til den forreste kæde, og det ville være en voldsom opgave i et januarvindue. Derfor må Santin vente minimum et halvt år, inden han får forløst sin udlængsel.

- Vi håber, FC København vinder ligaen og kvalificerer sig direkte til Champions League, og så må vi tage snakken om et salg igen til sommer, bedyrer Oliver Cabrera.

Cesar Santin, der kom til FC København fra svenske Kalmar FF i sommeren 2008, har kontrakt med "Byens hold" indtil 30. juni 2013.