Premier League

Laudrup til Swansea fredag?

Swansea bestyrelsesformand håber at have en manager klar på fredag. Det kan meget vel være Michael Laudrup.

Michael Laudrup synes rigtig tæt på manager-jobbet i Swansea. Tirsdag aften meddelte Sky Sports i England, at Swansea-ledelsen har besluttet sig for den danske træner, og i dag følger South Wales Evening Post trop.

Lokalavisen skriver ligeledes, at Swansea har valgt Laudrup som deres kommende manager, men endnu er altså officielt.

Swanseas bestyrelsesformand Huw Jenkins, der er i spidsen for manager-jagten, har i de seneste dage været på ferie på Cypern, men han har undervejs arbejdet hårdt på at sikre klubben en ny manager. I aften flyver han tilbage til Wales, hvor han regner med at afslutte forhandlingerne med den kommende manager, så det hele er på plads inden fredag.

- Jeg kommer ikke tilbage for at diskutere tingene med resten af ledelsen, for jeg har været i kontrakt med dem hver dag. Vi prøver at skubbe tingene fremad i denne uge, og jeg håber, at vi snart har styr på det her, siger Huw Jenkins til South Wales Evening Post.

Han understreger dog, at intet er på plads endnu, ligesom han ikke vil kommentere om Michael Laudrup er nummer et på ønskesedlen.

- Intet er sikkert, før det er sikkert. Indtil alt er på plads og færdigforhandlet, er man aldrig i mål med det her, lyder det fra Huw Jenkins, der som nævnt håber at have en aftale på plads fredag.

- Som jeg tidligere har sagt, har det tidligere taget os omkring 15 dage i gennemsnit at finde en ny manager. Det betyder, at vi nærmer os fredag, og forhåbentligt vil det igen passe med vores gennemsnit, siger Huw Jenkins.

Bliver Michael Laudrup ny manager i Swansea, vil det være hans femte chefjob som klubtræner. Han har tidligere stået i spidsen for Brøndby, Getafe, Spartak Moskva og Mallorca.