Premier League

Andy Carroll tilbage til Newcastle?

Newcastle og Fulham har meldt sig ind i kampen om Andy Carroll, mens West Ham tilsyneladende forhandler om et sæsonlangt lån.

Andy Carroll har ikke været nogen succés i Liverpool siden skiftet fra Newcastle for halvandet år siden. I følge

The Independent

kan han være på vej tilbage til Newcastle, hvor manager Alan Pardew ønsker at forstærke sit angreb efter afgangen af Leon Best og Peter Løvenkrands.

Newcastle skulle sågar være i gang med at forberede et bud på 10 millioner pund. En pris der ligger 25 millioner pund under det beløb, som Liverpool betalte for Carroll i 2011.

Samtidig lurer andre engelske klubber på at få Andy Carroll ind i folden. West Hams interesse har været kendt længe, og manager Sam Allardyce har nu i følge

The Sun

fået lov at gå til Liverpool med et tilbud om at leje Carroll for en sæson, hvorefter de vil tilbyde at købe ham for 15 millioner pund, hvis han slår til.

Fulham skulle imidlertid også være kommet på banen, efter det er blevet kendt, at den nye Liverpool-manager Brendan Rodgers går efter at få Fulham-angriberen Clint Dempsey til klubben. I følge

The Mirror

vil Martin Jol hellere end gerne have Carroll til klubben, og det kan måske give Fulham en fordel i forhandlingerne om at få en aftale på plads. Også AC Milan skulle være interesseret i Andy Carroll.

Brendan Rodgers har indtil videre ikke givet et klart svar på, om Andy Carroll har en fremtid i Liverpool under hans ledelse.