Superliga

Officielt: Jakobsen på plads i FCK

Nu er 26-årige Michael Jakobsen officiel FCK-spiller. Københavnerne bekræfter, at de har indgået en fire-årig aftale med forsvarsspilleren.

Spanske Almeria bekræftede allerede i går, at de havde solgt danske Michael Jakobsen til FC København, og at han kun manglede at gennemgå det obligatoriske lægetjek.

Det har den tidligere landsholdsspiller nu gjort, og derfor bekræfter FCK, at de har hentet Jakobsen til hovedstaden. Den 26-årige forsvarsspiller har skrevet under på en fire-årig aftale med vicemestrene, og det er til stor tilfredsstillelse for sportsdirektøren Carsten V. Jensen. 

- Med Michael Jakobsen får vi solid kvalitet tilført til defensivens venstre side, hvor han både kan agere som midterforsvarer og back. Vi kender naturligvis Michael rigtig godt primært gennem hans tid i AaB og senest som fast inventar i Almeria. Vi glæder os over, vi er nået til enighed, og ser frem til at have Michael som en del af F.C. København, siger sportsdirektøren til FCK’s hjemmeside.

Efter et to år langt udlandseventyr i Spanien vender den tidligere AaB-spiller snuden hjemad igen, og ambitionen er klar for Jakobsen – han vil tilbage på det danske landshold igen.

- Det er en kæmpe mulighed for mig at have fået denne chance for at komme hjem til Skandinaviens bedste hold. F.C. København spiller altid med om mesterskabet, og er regelmæssige deltagere i de europæiske turneringer. Dét, kombineret med min ambition om at vende tilbage til det danske A-landshold, gør at jeg er helt sikker på, at jeg har truffet den helt rigtige beslutning, fortæller Jakobsen.

I morgen har Jakobsen første træningsdag i sin nye klub, som møder AGF på søndag i PARKEN.