Premier League

Thomas Sørensen: Ingen panik før lukketid

Det var ikke Thomas Sørensen, der stod Stokes Premier League-premiere i Reading. Sørensen går dog ikke i panik og bliver i hvert fald til vinter.

36-årige Thomas Sørensen begrundede sit landsholdsstop med, at han ville koncentrere sig fuldt ud om at spille fast for Stoke i Premier League. Da Stoke så åbnede sæsonen mod Reading i weekenden, var det Sørensens konkurrent Asmir Begovic, der stod mellem stængerne.

Det huer naturligvis ikke Thomas Sørensen, der i slutningen af sidste sæson udtalte, at han ville tage sin situation op til overvejelse, hvis han ikke stod i starten af den nye sæson. Det betyder dog ikke, at han går på klubjagt i den sidste åbningsuge af transfervinduet. Han ser tiden an frem til januar.

- Jeg er ikke her for at være andenmålmand, men jeg kan se, og det har manageren også sagt, at vi stadig er meget lige. Det er fuldstændig fifty-fifty, og derfor forventer jeg også, at jeg står igen, hvis han får en dårlig periode. Nu må vi se om ikke, jeg får chancen. Gør jeg ikke det, vil jeg gerne noget andet. Men der er ingen panik før lukketid. Jeg ser tiden an indtil vinter og vil ikke væk nu. Når vil til jul, skal jeg begynde at overveje det, for jeg vi have det ebdste ud af mine sidste år, og det får jeg ikke ved at sidde på bænken, siger Thomas Sørensen til tipsbladet.dk.

I sidste Asmir Begovic også sæsonen som førstevalg. I november fik Sørensen så chancen, inden Tony Pulis i februar igen brugte Begovic i Premier League. Andenmålmanden fik til gengæld konsekvent kampene i Europa League og pokalturneringerne, men i denne sæson spiller Stoke ikke med i Europa.

- Der er desværre ikke så mange kampe at dele i år. Nu spiller jeg nok tirsdag i Liga Cuppen, men der er jo ingen garantier for, at vi når langt, så det er ikke sikkert, der er så mange kampe til andetvalget igen i denne sæson. Derfor er det selvfølgelig endnu mere vigtigt at være førstemålmand, og det arbejder jeg på at blive, siger Sørensen.

Stoke møder søndag Arsenal i Premier League, hvor Begovic efter al sandsynlighed står. Tirsdag gælder det så Liga Cup-kampen mod Swindon, som Thomas Sørensen omtaler.