Da Silva: Hvidovre-skuffelse sidder endnu
Illustration
Superliga

Da Silva: Hvidovre-skuffelse sidder endnu

Patrick da Silva fik chancen på venstre back onsdag mod Hvidovre, men måtte gå skuffet fra banen som taber. Nederlaget gør ondt, men nu håber han, 1. divisionsklubben også slår FC København ud.

Riza Durmisi har erobret pladsen som venstre back i Brøndbys forsvar, og derfor er førstevalget fra foråret Patrick da Silva rykket ud på bænken. Onsdag fik han chancen i pokalskuffelsen mod Hvidovre, og det nederlag før stadig ondt her to dage efter.

- Jeg har ikke sluppet det nederlaget helt. Det er selvfølgelig nederen at tabe lige netop til dem, så den sidder lidt længere tid. Det var en kamp, hvor vi skulle have haft den sejr og fået noget selvtillid. Men vi må fokusere på, at spillet mod Randers fungerede perfekt, og at vi bare mangler at score målene. Nu er motivationen endnu større til at gå ind og tage tre point i Aalborg på søndag, siger Da Silva til tipsbladet.dk.

LÆS OGSÅ: Brøndby-dræber: FCK den bedste lodtrækning

Inden gårsdagens træning så Brøndby-truppen Hvidovre-kampen på ny, hvor fejl og mangler blev analyseret af trænerteamet. Da Silva havde en udmærket oplevelse af sin egen præstation i offensiven, mens det defensive skal forbedres, hvis han skal slå Durmisi af igen.

- Offensivt gjorde jeg det godt, men jeg lavede nogle småfejl defensivt, som jeg skal forbedre og arbejde med. Jeg ved ikke, om jeg kom tættere på startopstillingen, men jeg har fået at vide, at jeg bare skal arbejde hårdt til træning og præstere hver gang, og det prøver jeg på. Men det er mærkeligt ikke at spille meget, men sådan er det indimellem, når der kommer en ny træner med nye øjne på truppen. Riza og jeg er gode venner, og han er en god spiller, så jeg må kæmpe videre, siger Da Silva.

Onsdag den 25. september ramler Brøndby-dræberne Hvidovre så ind i Brøndbys ærkefjender ind i FC København. Den kamp må Patrick da Silva og co. se i fjernsynet eller fra tilskuerpladserne, men selv om Hvidvore gjorde det onde mod dem, holder de alligevel med dem den 25. september.

- Jeg holder jo aldrig med FCK, så vi holder nok lidt med Hvidovre, og mon ikke jeg kommer til at se den kamp og holde lidt med underdogsene.