Hertha truede usikkert Bayern-mandskab

Hertha Berlin var tæt på at tage point fra Bayern München, men Guardiolas mandskab stod distancen.

Bayern München var for alvor på en hård prøve, da Hertha Berlin gæstede Allianz Arena.

Sydtyskerne fik således den værst tænkelige start men kom godt igen. Således var Pep Guardiolas mandskab foran 3-1 midtvejs i anden halvleg, men det blev alligevel foruroligende faretruende for FC Bayern i slutfasen.

Herthas Adrian Ramos headede således gæsterne i front med efter fire minutters spil, men med to hovedstødsscoringer af inskiftede Mario Mandzukic kom holdet på 2-1, inden Mario Götze også vil være med på hovedsdillen og gjorde det til 3-1.

Derefter havde mange nok regnet med at de forsvarende mestre sikkert ville køre kampen hjem. Men udeholdets Anis Ben-Hatira fik reducerede kort efter Götzes scoring, hvor sydtyskerne kom under hårdt pres i slutfasen.

Det blev nemlig faretruende hedt foran Manuel Neuers mål, da David Alaba som sidste mand nedlagde Adrian Ramos, men dommerens fløjte forblev besynderlig tavs, hvor Bayern Münchens fortsat troner den tyske Bundesliga med et enkelt point ned til Dortmund.