Silkeborg sætter pres på konkurrenter
Illustration
1. division

Silkeborg sætter pres på konkurrenter

Silkeborg IF imponerede ikke, men fik trods alt tre point hjemme mod Vendsyssel FF.

Nedrykkerne fra Silkeborg IF holder pres på konkurrenterne i toppen af NordicBet Ligaen, efter det søndag eftermiddag blev til en sejr på 2-0 hjemme over Vendsyssel FF på mål af Morten Beck Andersen i anden halvleg.

Det blev aldrig nogen voldsomt underholdende fodboldkamp, de to hold bød på i Silkeborg. I første halvleg var det småt med chancer i en meget lige halvleg, hvor Silkeborg trods alt havde halvlegs bedste mulighed i form af et skud fra distancen fra Jesper Mikkelsen, der dog blev reddet til et hjørnespark.

I anden halvleg kom der lidt mere gang i affæren, og Silkeborg skulle bruge 10 minutter af anden halvleg, før scoringen til 1-0 var i hus. Adeola Runsewe fik i stikning i højre, og den hurtige tidligere Køge-spiller spillede en flot, flad tværspasning i feltet, som angriber Morten Beck Andersen lige så flot sparkede i nettet.

Målet fik Vendsyssel til at saste noget mere og sætte sig på spillet, og holdet kom frem til gode chancer mod et passivt og svagtspillende Silkeborg-hold. Vendsyssel savnede dog tur i afslutningerne, og så slog Silkeborg i stedet til i den anden ende. Frank Hansen fik en dyb stikning i højre, og Silkeborg-anføreren slog en flad aflevering ind til den fremadstormende Morten Beck Andersen, der satte foden på og scorede til 2-0.

Med de tre point rykker Silkeborg fra syvende til fjerdepladsen i ligaen med 27 point - to efter Horsens, der som nummer to i tabellen sidder på en af de to oprykningspladser i øjeblikket. Vendsyssel ligger nummer otte med 22 point.