Medie: United-forhandlere flyver til Madrid
Illustration
Premier League

Medie: United-forhandlere flyver til Madrid

David Moyes har ifølge goal.com sendt tre af Manchester Uniteds advokater til Madrid for at forhandle en aftale på plads med Atletico Madrid for midtbanespilleren Koke. 

Manchester United fik ikke fat i nogle af de tre spanske midtbanespillere, de var ude efter i sommer. Ander Herrera spiller stadig i Athletic Bilbao, Cesc Fabregas får stadig sin løn af FC Barcelona, mens Thiago Alcantara valgte Bayern München frem for Old Trafford. Men nu prøver englænderne igen. 

Det er goal.com, der skriver, at de engelske mestre har sendt tre af sine advokater til Madrid, hvor de skal forhandle en aftale på plads med Atletico for midtbaneprofilen Koke. 

United-manager David Moyes var angiveligt i Madrid sidste måned for at se nærmere på den 21-årige spanske midtbanespiller, og han kunne lide, hvad han så. 

Det bliver dog ikke nemt at lokke Koke fra Atletico. Midtbanespilleren forlængede for nyligt sin aftale med klubben frem til 2018, og han sagde ved den lejlighed:

- Jeg er glad for at kunne blive endnu flere år i Atletico. Det er mit drømmehold, og jeg kunne ikke ønske mig mere. 

Og så kunne spanieren angiveligt også godt tænke sig at spille i Champions League igen i næste sæson. Men mens Atletico stormer mod deltagelse i næste sæsons turnering, ser det noget sværere ud for Manchester United, der netop nu har fem point op til Champions League-billetten i Premier League. 

Så selvom Atletico og United bliver enige om en pris, mener goal.com at vide, at Koke måske selv afviser et skifte til Old Trafford.